Liebhaver lejlighed i hjertet af Roskilde!

Det er med stor tilfredshed at Rosbolig.dk nu kan tilbyde denne perle af en lejlighed til leje midt i Roskilde.

Denne lejlighed er perfekt til singlen, karrierer parret, ægteparret som gerne vil forkæle sig selv med et lækkert sted at bo tæt på byens liv men stadig afskåret fra larm. Lejligheden er ikke velegnet for småbørn/børn. 

Lejligheden er beliggende i en hyggelig og rolig baggård og er ny istandsat hvor der ikke et gået på kompromis med noget. Centralstøvsuger, 3 stk. Velux vinduer i taget med indbyggede markiser som styres via fjernbetjening, masser af lækker skabsplads, 2 terrasser med hårdtræsbelægning bare for at nævne nogle af de lækre detaljer som dette lejemål har at byde på.   

Lejligheden er 100 m2 og fordelt således: I stueetagen finder du indgangen hvor der er indbyggede skabe på begge sider, derfra er der en flot matteret glasdør ind til lejlighedens toilet og bad som selvfølgelig og er super moderne.

Videre ind i stueetagen finder man et lækkert køkken i et stort køkkenalrum med et stort terrassedørsparti som kan åbnes helt op ud til den ene af terrasserne.

For enden ad den flotte stilrene trappe op, finder man første salen med en stor lys stue med 2 stk. Velux tagvinduer som kan styres via fjernbetjening, bag et smart glasparti finder befinder soveværelset sig med 2 stk. store skabe.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejemålet.


A conto beløb som dækker vand, varme 750,-.  


Du må ikke snyde dig selv for at se denne lejlighed. 
Husleje eksl. forbrug12.800,-
Depositum38.400,-
Forudbetalt husleje12.800,-
Lejestart1.07.2020
LejeperiodeUbegrænset
HusdyrNEJ
Rygning

NEJ  

Til forside
SOLCELLEVASK & ALGEBEHANDLING! Som noget nyt har Ro's Bolig oprettet en ny afdeling, nemlig Ro's Bolig & Ejendomsservice.
Vi har får løbende nye boliger på vores boligliste. Husk at tjekke boliglisten jævnligt hvis du er på boligjagt.
Roskilde Boligudlejning I Himmelev Bygade 53, 4000 Roskilde I 46 32 58 00 I mail@rosbolig.dk